Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Actuele vacatures

Jouw carrière begint hier!

Kun je de baan die je zoekt niet vinden? Stuur je cv naar [email protected] en we nemen contact met je op wanneer er een nieuwe functie vrijkomt, beloofd.

Heb je vragen naar aanleiding van de beschikbare vacatures? Neem dan contact met ons op! We geven je graag meer informatie over de vacature waar jij interesse in hebt.

Als Swing Trader binnen BlockyFi leg je de focus op het vergroten van onze bestaande portfolio.

Jij bent dé marketing-communicatie specialist die verantwoordelijk is voor het produceren en communiceren van content naar prospects binnen onze doelgroep. Je onderzoekt en bedenkt hoe je prospects kan inspireren op crypto-gebied. Dit doe je door content te bedenken voor op onze socialmediakanalen.

De Technical Analist bij BlockyFi is verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de startende investeerders en traders binnen de BlockyFi community. Je analyseert de trends in de crypto-space, om het juiste moment te bepalen waarop leden wel (of juist niet) moeten investeren. Je gebruikt je analyses, maar ook je kennis.

Heb jij alles graag op orde en zorg je er ook voor dat alles administratief klopt? Jij zorgt ervoor dat al onze studenten voorzien zijn van de benodigde materialen. Tevens ben je het aanspreekpunt voor eventuele administratieve vragen

Dutch NL English EN